fredag 6. oktober 2017

SeptembersluttJeg var helt sikker på at jeg skulle klare å få genseren min ferdig innen september var omme, men det var før jeg prøvde den på... Ermene var passe lange, men det var også det eneste. Genseren var kort og trang, og raglanfellingen var også alt for kort selv om det ikke var flere masker igjen å felle. Dermed rekket jeg opp hele raglanen, stappet skiten i en pose og la den lengst inn i skapet. Så får jeg se om jeg orker å fortsette en annen gang, for eksempel den morgenen jeg våkner opp og plutselig har gått ned 6-7 kilo over natten. Jeg gleder meg.
Jaja. Etter å ha strikket på genseren i mange uker uten å bli ferdig måtte jeg ha et kjapt, lite prosjekt. Da passet det bra at månedens tema på Anonyme Garnoholikere var pulsvarmere, og at det var lagt ut forslag til oppskrifter så jeg slapp å lete selv. Jeg valgte disse, Keeping Me Alive fingerless mitts. Om de ikke akkurat holdt meg i live så sørget de i hvert fall for at jeg ikke sank ned i strikkedepresjonens dype daler.Strikket i DSA alpakka på p 3, vekt 28 g. Skikkelig garnsluk.


Mens jeg strevde med genseren hadde Lysstreif pønsket ut noe mer hun ville ha teststrikket. Jeg hadde tenkt å ha dem som innimellomstrikk mens jeg holdt på med genseren, men nå ble det heller istedetstrikk.
 
Dette er Ida Wrist Cuffs, strikket i Ida strømpegarn fra Europris. Jeg strikket på p 2,5 som det sto i oppskriften, men kunne med fordel gått opp til p 3. jeg strikket str M, men de ble nok mer en S.
Vekt 36 g.

Disse var kjappe og morsomme å strikke, jeg likte spesielt godt rutemønsteret på midten. Anbefales!


Solgt

Litt fremgang på teppet mitt har det også vært. Jeg har lagt til svart og fjernet den lyseste grå, så nå blir det disse fargene. Svart, gul og tre gråtoner. Og så skal jeg hekle sammen med en fjerde gråtone.26 lapper heklet i september, 254 g.Brukt: 4385 + 28 + 36 + 254 = 4703 g          Brukt i september: 425 g                   
Gitt bort: 384 g
Kjøpt: 4550 + 100 = 4650
g
Fått: 100 g
 
 


4 kommentarer:

 1. Så ergelig med genseren, da er det godt det går an å trøste seg med et par pulsvarmere! Ida-pulsvarmerne var skikkelig fine, de tror jeg jeg også må strikke. Likte så godt fargene du brukte! Og teppet ditt blir flott, heia heia :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja, det var greit å ha noe annet i bakhånd når jeg plutselig ikke hadde noen genser å strikke på...
   Jeg tror også du må strikke pulsvarmerne, i disse fargene eller andre farger. :)

   Slett
 2. Det var kjedelig med genseren! Så mye arbeid som du har lagt ned allerede. Håper du finner en løsning!
  Takk for teststrikkingen, det er veldig takknemlig :)
  Når du skriver om "Keeping me alive" må jeg tenke på en øvelse jeg fikk av osteopaten - den het "Staying alive" og hadde motsatt effekt! Jeg fikk nemlig problemer med ryggen av denne øvelsen... Håper ikke det var slik med pulsvarmerne dine, selv om det var noe garnsluk :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi får se hva det blir til med genseren etter hvert. Nå har jeg fått den ut av hodet foreløpig, og kan konsentrere meg om andre ting.

   Bare hyggelig å teststrikke! :)

   Nei da, ingen problemer med Keeping me alive. ;)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...