mandag 23. februar 2015

Småvotter og litt mer


Mitt siste alongbidrag i februar ble et par Nemovotter. I feil farge og uten striper riktignok, men man tager hva man haver.
Strikket i Smart på p 3, vekt 46 g. Størrelsen skal være 4-6 år.Brukt: 1038 + 46 = 1084 g
Gitt bort/kastet: 0 g
Kjøpt: 450 g
Fått: 400 g
----

Når sokkeskuffen inneholder ca 20 par som er tatt i bruk pluss 11 ubrukte par, da er det logisk å legge opp til et nytt par sokker ikke sant! Jeg syntes sokkene til Ztrikkeriet var så fine med striper i glattstrikk og ribbestrikk og fikk lyst til å lage en variant over samme tema. Hennes er strikket i Sterk, mine er i tynnere garn fordi det var det jeg hadde to farger av, dette er Arwetta og Regia.Mer grønt, ser du hva dette er? Jeg får litt assosiasjoner til øgle/kameleon, men det er faktisk barnet til blomkål og brokkoli, også kalt Romanesco. Den er nesten for fin til å spises, full av fraktaler som den er. Fraktaler er et matematisk begrep som jeg ikke skal påberope meg å vite så mye om, det jeg vet er at mønsteret gjentar seg nedover og nedover i skala og ser likt ut uansett hvor smått det blir.----

Kryss i taket, jeg har sydd igjen! Det begynner å bli et par år siden sist faktisk, da jeg hadde et par måneders intensiv syperiode før Oslotreffet.
Nå har jeg begynt å sortere stoffer, og alt av kurante småbiter er i ferd med å bli omgjort til punger. Gøy!
11 kommentarer:

 1. Grønt er flott det, både på grønnsaker og sokker. :)

  Likte det enkle mønsteret, mulig jeg også trenger et slikt par. Må ha noen sokker som går på autopilot, og som egner seg til TV-strikking.

  SvarSlett
  Svar
  1. Grønt er skjønt ja! Og jeg tror helt sikkert du trenger et par du også. ;o)

   Slett
 2. Grønnsaken er så pen at den kunne vært bordpynt!
  Kos deg med sokkestrikk. Sitter her å drømmer om ett sydd etui til karbonz pinnene mine..
  Ha en flott dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant den er fin! Selv om den er kjøpt i Sverige... ;o)

   Slett
 3. Her var det mye fint! Herlige grønne sokker. Romanesco'en med sine fraktaler er skikkelig fascinerende! Og kjempefine punger i glade mønstre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fine votter også forresten, klassisk røde blir aldri feil!

   Slett
  2. Takk takk, selv om de er litt rosarøde. ;o)
   Har klippet flere stoffer nå, må bare få tid til å sy også. Jobben kommer liksom litt i veien for alt annet jeg vil gjøre... ;o)

   Slett
 4. Å, så mange fine punger. Skulle ønske jeg også bare kunne kaste meg rundt og sy (er ikke helt godvenner jeg og symaskina). Vottene er fine, og sokkene er (blir) herlige.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Vi har ikke vært helt på talefot symaskinen min og jeg heller, men nå tror jeg det begynner å komme seg. Skulle hatt noen flere timer i døgnet bare...

   Slett
 5. Så produktiv du er! De sokkene blir lekre, herlige grønnfarger du har valgt :-) Kjenner forresten jeg ble veldig inspirert til å sy igjen, slike punger er artige små prosjekt. Ha en super uke videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg syntes det var så god ide med annenhver stripe glatt og ribb at jeg bare måtte prøve jeg også. At jeg ikke har kommet på det selv, liksom... *klaskepanne*

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...