torsdag 15. september 2016

FlettepulsTre par flettepulsvarmere av samme type som før. Ett par er gitt bort, et skal jeg ha selv og (minst) ett par er bestilt bort, så det er visst bare å fortsette å strikke. Jeg har garn til fire par til foreløpig, og så får vi se om det holder.

Oppskriften er fremdeles fra Strikkelyst, og garnet er nok en gang Cinnia merino fra 123knit. Strikket på pinne 3, og parene veier 46 g hver.Men 138 g ut er ikke så mye i forhold til det som er kommet inn...

Først kom denne i posten fra FrkBadegakk, bestilt fra Etsybutikken hennes.
Og så var jeg innom Nøstet Mitt på Lambertseter og kjøpte litt. Planen er å bruke opp 10 nøster lys brunbeige Karisma som var et feilkjøp til hekleteppet mitt, men for å få gjort det trengte jeg mer garn...
Jeg hadde først tenkt å bruke rester fra teppet som mønsterfarger, men det var såpass lite igjen at jeg uansett måtte kjøpe mer, og da kjente jeg at det var godt å komme seg litt vekk fra teppefargene.

Jeg er ikke veldig glad i mønsterstrikk, hverken utseendemessig eller selve strikkingen, så jeg lette etter en jakke med et enkelt mønster og fant til slutt denne. Fem av fargene til høyre skal være med, det blir nok de fem nederste. De til venstre var på halv pris og kan sikkert komme til nytte i noen resteluer etter hvert.Jeg er i gang med å plassere fargene, og så vurderer jeg å kutte ut noen av bordene nederst og på ermene... Men i mellomtiden må jeg strikke, så jeg har gått løs på lilla Nagano fra ut-av-lageret-kassen min.
Brukt: 7703 + 46 + 46 + 46 = 7841 g      
Gitt bort: 1958 g
Kjøpt: 6300 + 550 = 6850 
g
Fått: 648 g


6 kommentarer:

 1. Enda flere fine pulsvarmere ;) Flott jakke du skal strikke. Jeg liker selv også sånne jakker der det ikke er mønster over det hele. Både fordi det er fint, og fordi det er greit å strikke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, Sylke. Nå har jeg begynt på et erme, og jakken blir ensfarget bortsett fra bærestykket. :)

   Slett
 2. De pulsvarmerne får jammen ben å gå på!

  Fin garnfangst, og der fikk jeg jammen en ny kofte på ønskelisten min. Spent på å se hvordan din blir.

  God helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, mimouna. Jeg har strikket et halvt erme og er spent på resten selv, jeg er ikke vanligvis noen plaggstrikker slik som deg.

   Slett
 3. Så flotte pulsvarmere! Jeg fikk en bestilling i går jeg og, enkel og grei strikk. Nydelig farge på jakka du strikker :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Nå har jeg strikket såpass mange at det nesten går av seg selv. ;)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...