tirsdag 6. september 2016

Vognteppe/ babyteppeHurra, da er det grønne garnet brukt også, og jeg kan krysse ut resten av nøstene. Krysser med en annen farge for å markere at det er to ulike prosjekter. :o)
Garnet har ligget i snart tre år, jeg fant kvitteringen som var fra 1/10-13, så gjett om det er deilig å være kvitt det! Fornøyd.
Garnet ble brukt til babyteppe fra den nyeste Klompelompeboken. Jeg falt for strukturen og lurte på hvordan det var å strikke, så valget falt på dette selv om jeg egentlig ikke hadde nok garn. Det var veldig enkelt og greit å strikke, mye enklere enn jeg trodde. Trådene legges løse to omganger etter hverandre, så er det tre pinner glatt før trådene strikkes opp på neste pinne. Dårlig forklart, men lett å strikke.Jeg la opp litt færre masker siden jeg hadde mindre garn, og teppet ble 59 x 79 cm. Strikket på p 4,5 og det veier 312 g.Det skulle være i-cordkant rundt hele teppet til slutt, men siden kanten var så ujevn prøvde jeg å tenke ut noe annet som kunne bli fint. Jeg kom ikke på noe, så jeg hoppet i det sure eplet og prøvde meg på i-corden.Og det ble faktisk fint! Litt forskjell på kanten opp/nede og på sidene, men absolutt godkjent. Artig å strikke var det også, så heretter blir det i-cord på alt. ;)
Endelig ferdig med teppet, da kunne jeg gå løs på restesokkene igjen. Andresokken ble strikket på en kveld, og merkelig nok ble stripene nesten helt like. Flaks med mengden hadde jeg også, det er hele to meter Fabel igjen.


Vekt 46 g, strikket på p 2,5.


Utkryssing her også, så føler jeg meg ekstra effektiv.
Merkelig nok har det klart å snike seg litt nytt garn inn i skapet mitt... Dette skal muligens bli en julegave.Og dette har jeg ingen planer for. Det var bare så fine farger, og morsomt å finne garn på Rema. Den er ganske stor den Remaen jeg handler i til daglig også, men garn har de ikke.
Til slutt får du se himmelen over min del av Oslo søndag formiddag. Ja takk til mange flere slike dager!
Brukt: 7345 + 312 + 46 = 7703 g      
Gitt bort: 1958 g
Kjøpt: 5750 + 200 + 350 = 6300
g
Fått: 648 g


10 kommentarer:

 1. Teppet ble kjempefint, liker det strukturmønsteret. Og så er du superflink til å bli kvitt lager- og restegarn. Her i huset kommer det bare påfyll for tiden, fortsår ikke helt hvordan det går til, hehe. (Eller jo, det gjør jeg vel egentlig. Strikker for andre, de kjøper garn, og jeg sitter igjen med restene.)

  Nydelig blå himmel hos dere. Bittelitt misunnelig på den, sukk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, liker mønsteret jeg også. :)
   Jeg strikker ikke så mye for andre heldigvis, men det sniker seg inn litt garn her likevel. ;)

   Sender blå himmel din vei, god helg!

   Slett
 2. Teppet ble fint, og I-corden ble en flott avslutning! Fine sokker også. Det er kjekt når det passer så bra med garnmengden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Ja, flaks at det ikke var en meter for lite. ;)

   Slett
 3. Det teppet ble bare utrolig nydelig altså! Flott grønnfarge!

  SvarSlett
 4. Teppet ble kjempefint😊. Grønt er ikke min favorittfargen, men denne var flott! Fine sokker også - kjekt å se at det minker på lageret.

  SvarSlett
 5. Veldig dårlig forklart? JAAA!!
  Hadde vært fint om du kunne være litt mer presis, særlig for oss som er litt "ferske".
  Mønsteret er kjempefint, derfor jeg kikket mer på bloggen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikke akkurat ment som en oppskrift, bare en kjapp forklaring. ;)
   Send meg en mail på felisihanne@gmail.com, så kan jeg hjelpe deg. :)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...