torsdag 21. september 2017

En viss fremgangLang tid uten oppdatering betyr ofte at jeg har strikket ekstra mye, men ikke alltid. Altså, jeg strikker jo hver dag, men å ha tre prosjekter gående samtidig passer meg dårlig. Det er jo ingenting som blir ferdig!

Så jeg konsentrerte meg om sokkene Anchored socks som jeg teststrikket for Lysstreif. Greit å bli ferdig med dem først.
Disse var morsomme å strikke, og enklere og mindre tid- og konsentrasjonskrevende enn de forrige. Og akkurat nå passet det meg bra. :o)Fin og annerledes hæl på disse også, og de sitter godt på foten.

Sokkene er strikket i Fabel på p 2,5 og veier 64 g. Jeg strikket helt etter oppskriften, bortsett fra at jeg ikke gikk opp til p 3 på mønsterborden. Det vil si, jeg prøvde, men det ble alt for løst.

Oppskriften er detaljert og velskrevet og kan trygt anbefales. :o)
Når sokkene var ferdige kunne jeg fortsette på genseren igjen. Jeg har omsider fått alt inn på samme pinne og skal begynne på raglanfellingen. Men jeg burde absolutt hatt denne som eneste prosjekt, for det er alt for lett å legge denne til side og heller hekle en teppelapp for eksempel...
Lappene blir stadig flere, og jeg har 5-6 lapper til nå i tillegg til de som er på bildet. Jeg tenkte først 6 x 9 lapper, men må nok ha minst 6 x 10. Det er lange gutter i huset.
De lysegrå får nok ikke være med, jeg vil at gul skal være lyseste farge. Jeg har kjøpt et nøste svart i stedet, så får vi se hvordan det blir.
Til slutt får du se avokadoplanten min, som virkelig har begynt å strekke seg i været. Frøet (stenen) brukte noe sånt som 3 måneder på å spire, og da kom det opp en 2-3 cm lang stilk som sto lenge før det kom noen små blader. Men så, når den først bestemte seg for å vokse da gikk det fort. Det er bare fem uker mellom bildene, men nå angrer jeg så klart på at jeg ikke tok bilde hver uke. Hadde jeg bare visst at den skulle være så kjapp...   


Brukt: 4278 + 64 = 4342 g                   
Gitt bort: 384 g
Kjøpt: 4550 
g
Fått: 100 g
 
 

4 kommentarer:

 1. Takk igjen for teststrikking, og dine sokker ble jo så flotte!! (Jeg får vel også blogge om dem etter hvert...)
  Genseren tar litt sikkert tid og virker som et tålmodighetsarbeid. Skjønner godt at det er lett å la seg avlede. Jeg har det slik med et sjal jeg egentlig ville strikke ferdig, men nå går det bare i design av pulsvarmere... (flere enn de jeg viste deg!)
  Kos deg med dine prosjekter, og ha en fin helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, hyggelig at du liker dem. :)
   Genseren burde ikke ta så lang tid, det er bare morsommere å holde på med mindre ting... Lykke til med sjal og pulsvarmere, og god helg til deg også. :)

   Slett
 2. Sokkene ble virkelig flotte, og nydelige farger! Stilig med avocadoplanten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, hyggelig at du likte sokkene.

   Morsomt å få avocadoen til å spire ja, jeg har forøkt en gang til etterpå, og måtte gi opp...

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...