tirsdag 15. mars 2016

Litt av hvertOppsamlingsinnlegg nok en gang...

Først ut er Sisters Hat som er en av oppskriftene i Småstrikk-alongen i gruppen Anonyme Garnoholikere på Ravelry. Det vil si, jeg tok fargeskiftprinsippet fra oppskriften og strikket luene på samme måte som disse.  Litt tynnere pinner, litt flere masker, litt annerledes felling.


Begge er strikket i dobbel tråd på p 3,5 og 4. Garnet er en miks av Fabel, Arwetta og strømpegarn fra Tiger.

Hverdagsjakken er også blitt tilgodesett med litt strikketid, og et erme ble strikket på bare to kvelder. Men det jeg ikke så mens jeg strikket var at stripene ble smalere på ermet enn på bolen... Hvorfor det?
Jeg brukte pinne 3 som på bolen og syntes ikke jeg strikket stramt, men jeg må likevel ha strikket strammere, for det er nøyaktig like mange omganger av hver farge.

Jeg har ikke veldig lyst til å rekke opp, så jeg begynner på det andre ermet først og ser hvordan det blir før jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre.Februar var en god måned på jobb, og når resulatet havner over det sjefen har budsjettert med så tar hun spanderbuksene på. De andre får vin, jeg får gavekort på garn. :)

Denne gang valgte jeg noen nøster Smart. Jeg har planer om et hekleteppe hovedsakelig i Karisma, men vil supplere med Smart hvis jeg liker fargene der bedre.

Her er fargene jeg har samlet sammen foreløpig. Noen av fargene ser litt feil ut på skjermen (på min skjerm i hvert fall). De på hver side som ser grå ut er brunere i virkeligheten, og den som ligger oppå er beigespettete som jeg skal ha som bunnfarge.


Det er blitt lite strikking på meg de siste ukene, og her ser du grunnen. Mesteparten av min ledige tid er blitt brukt til å sy strikketøyposer, -mapper og punger til Oslotreffet som var i helgen.
Jeg solgte mye men har fremdeles noe igjen, så hold øynene åpne. :)Jeg fikk ikke mye tid til å se hva som ble tilbudt på treffet siden jeg hadde min egen stand å passe, men siden jeg hadde en garnselgende nabo på hver side så fikk jeg i hvert fall slått kloa i disse. :o)


Noen flere lapper til Ull & Omtanke, disse leverte jeg på treffet. Til sammen ble det samlet inn mer enn 900 lapper i løpet av helgen, lapper nok til seks store tepper!

Brukt: 2107 + 80 + 80 + 46 = 2313 g
Gitt bort:
1896 g
Kjøpt: 1550 + 200 + 150 = 1900
g
Fått: 648 g
2 kommentarer:

  1. Så flotte luer, og jakka blir også flott!

    Ønsker deg en flott kveld!

    SvarSlett
  2. Flott strikk :) Likte jakken din godt :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...