fredag 4. mars 2016

FebruaravslutningSom skrevet i forrige post begynte jeg på et Pebble Beach Shawl, men jeg kom ikke så mye lenger enn på bildet før jeg rekket opp fordi jeg syntes kanten ble for stram. Jeg startet på nytt og strikket kantmaskene så løst jeg bare klarte, men syntes ikke det ble så mye bedre så jeg rekket opp igjen og ga opp hele skiten. Satser på å finne et annet sjal å bruke garnet til, for jeg var veldig fornøyd med fargen!

Men akkurat der og da fant jeg ingenting jeg likte, så jeg endte med å nøste opp den andre hespen med Sylvia Sock som jeg kjøpte for litt siden og strikket Quaker Yarn Stretcher igjen, samme sjal som av første hespe. Enkel og grei strikking som passet bra foran tv'en.

Ikke like lekkert fargespill i denne hespen, men sjalet er nøyaktig like mykt og deilig som det forrige. :o)

Hverdagsjakka ligger i sofaen men får ikke tildelt veldig mye strikketid, det er så tynt garn og jeg synes det går så sakte. Enda saktere fordi jeg strikker så lite på den kanskje... Men nå er ihvertfall kantene ferdige og jeg skal begynne på ermene.

Jeg tenker ikke å strikke dem etter oppskriften, jeg skal istedet finne ut ermelengden og hvor mange masker jeg vil ende opp med før vrangborden, og så regner jeg ut hvor ofte jeg må felle for at det skal bli passe.

Mer innimellomstrikk, både som avveksling fra jakken og for å få opp garnforbruket i februar. 162 g superwashgarn ble forvandlet til teppelapper til Ull & Omtanke.

Det hjelper kanskje ikke så mye å bruke 162 g når det kommer 400 g i postkassa samme dag...? Det blir sirkulering av garnlageret om ikke annet, og det har fremdeles gått mer ut av lageret enn inn i år. :o)

Brukt: 1841 + 104 + 162 = 2107 g          Brukt/ferdigstit i februar: 715 g
Gitt bort:
1896 g
Kjøpt: 1150 + 400 = 1550 
g
Fått: 648 g


2 kommentarer:

 1. Det gule garnet ser bare så nydelig ut!!!
  Masse lekkert garn og prosjekter!

  Kos deg med strikkinga!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg synes fargen er helt herlig, må bare finne noe å bruke det til. ;)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...