torsdag 2. februar 2017

Nytt år, nye alongerNytt år gir ny frisk, også på strikkefronten. Godt å være ferdig med det som måtte strikkes før jul, nå er det blanke ark og nye alonger.

Uformelt er jeg med på DUGG og Lagerkasse 2017, og på Anonyme Garnoholikere er det Stæsjbusting 2017 og Utfordring: Strikk med det fineste garnet ditt. Det skulle holde foreløpig tenker jeg...

Jeg gikk likegodt løs på lagerkassen med det samme, eller rettere sagt lagerposen. Dette var innholdet, og jeg hadde en formening om hva jeg skulle lage av det meste av det. Planen var luer av merinogarnet og de to sortene til venstre, og pulsvarmere, skjerf og klut av det på høyre side.Her er det jeg laget, det ble som jeg hadde tenkt, bortsett fra at det svarte superwashgarnet ble pulsvarmere istedet for lue.Pulsvarmerne til høyre ser slik ut, samme sort som jeg strikket så mange av i fjor. De to andre er strikket sidelengs med 3 rett, løft 1 m løst av. Det garnet var ganske guffent å strikke med, det sto ull superwash men kjentes veldig syntetisk ut.
Luene i midten og pannebåndet er fra Klompelompe (bok nr 2), den lilla luen og stripeluen under her er fri fantasi. Sjal/skjerfet er Nurmilintu, og kluten er strikket med 3 r, 1 vr. Blomstene er også fra Klompelompeboken.

Og tadaa, her er det som ble igjen av garn. Jeg synes jeg fikk utnyttet det ganske bra og er såre fornøyd med lagerreduksjonen. :)
Januartemaet for stæsjbustingalongen var sokker, og jeg strikket to av parene som ble foreslått. Her Thea’s Blackberry Socks i Regia på p 2,5. Fargen er mørkere lilla enn bildet viser, så det var ikke enkelt å strikke disse i lampelys.Og dette er Mini Waffle Socks, strikket i Perfect på p 3,5.
Et par tøfler ble det også. Her fikk jeg brukt det siste nøstet med lilla Regia, mikset med noe grått strømpegarn jeg kjøpte i Danmark.
Til slutt et par Rye-inspirerte sokker i Sterk (så klart). Jeg skulle på strikkekafe og hadde ikke noe påbegynt strikketøy, så jeg tok med meg pinner og et nøste jeg ville bytte inn, kjøpte to nøster Sterk og satte igang. Halve sokken ble ferdig i løpet av kvelden, så disse er kjappe å strikke.
Brukt: 38 + 49 + 77 + 56 + 37 + 76 + 101 + 36 + 42 + 36 + 21 + 68 + 86 + 92 + 64 = 879 g          
Gitt bort: 24 g
Kjøpt: 50
g
Fått: 0 g
6 kommentarer:

 1. Imponerende januarproduksjon! Du er så flink til å finne rett prosjekt til garnet, og til å bruke opp alt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Du er ganske god til akkurat det samme selv. :)

   Slett
 2. Så utrolig masse du har fått strikket. Og veldig flotte ting du har laget!
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det går unna når jeg bare strikker småting. ;)

   Slett
 3. Det har virkelig vært fart på pinnene dine nå på starten av året. Jeg er alltid mest aktiv i alonger tidlig på året, det dabber litt av utover våren. Håper du klarer å henge med på det du er med på, tror du da har fått det meste ut av lageret ditt 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er alltid morsomst i begynnelsen, så vi får se hvor lenge jeg henger med. ;)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...