mandag 13. juni 2016

Sokker og annet småtteriJeg var så godt i gang med Sterksokker at jeg like godt gikk løs på litt rester i samme slengen. Fargene fra sokkene i forrige post havnet i hvert sitt par sammen med matchende rester fra posen min.


Det gikk med 58 g til hvert par, strikket på pinne 3. Og enda har jeg mer rester, men det får vente. Det holder med tre par på rappen.
Som jeg skrev i forrige post så oppdaget jeg #¤¤/&/## meg hele TO feil på siste rad på teppet mitt... Det var sent på kvelden da jeg monterte siste rad og jeg ville bare bli ferdig, det får være (bort-)forklaringen.

Irriterende? JA.
Kunne jeg leve med det? NEI.To av lappene har fått beholde plassen sin, de andre er flyttet rundt på. Og nå lukker jeg øyne og ører, er det noe mer feil nå så vil jeg ikke vite om det.----

For lenge, lenge siden bestilte jeg denne på biblioteket, og to dager etter at jeg endelig fikk låne den så fant jeg den på Tanum til kr 169,-... Ja, jeg kjøpte den selv om jeg ikke hadde rukket å bla så mye i den, har jo sett at andre har laget mye fint herfra.Det blir nok et par Klompelompeluer i restegarn etter teppet, men jeg hadde av en eller annen grunn ikke lyst til å strikke luer nå. Det fristet mer med pulsvarmere fra Strikkelyst, selv om de ikke bidrar stort til å øke garnforbruket...----

Til slutt får du se at peonen min blomstrer! Jeg kjøpte den for et par år siden, men det er først i år den har kommet med skikkelige blomster. Fin, hva!  Jeg vet ikke om jeg har hjerte til å ta den inn, men om jeg skulle bestemme meg for det så kommer den til å gjøre seg fint i min nye Omaggiovase som jeg har fått helt uten å betale for den. ;) Eller, jeg har jo betalt med tid da. Jeg svarer på spørreundersøkelser og samler opp poeng, og ett av stedene hadde jeg tydeligvis glemt å sjekke poengsaldoen på en stund og var oppe i over 10.000 poeng, og dermed var det nok til en vase.Det som er litt rart med disse vasene er at alle størrelsene har ulik fasong. Denne er 20 cm og er den jeg synes er finest. Flaks da, at det var nettopp den jeg kunne velge.


Brukt: 5962 + 58 + 58 = 6078 g               
Gitt bort: 1958 g
Kjøpt: 4550
g
Fått: 648 g


10 kommentarer:

 1. Du er bare rå på lestestrikking! Jeg håper mamma strikker mange par i årene som kommer, så slipper jeg. Den dagen hun ikke er her mer, er det englene som får varme føtter <3
  Det teppet ditt er bare så utrolig lekkert! Har også kjøpt klompelompeboka, har strikka to sikksakk skjørt og har både jakke og lue i tankene derifra. Mye fint til de små.
  Ha en flott kveld videre. Her er bare peonene i knopp, ikke blomst enda. Jeg bruker å klippe dem, når de er helt utslått, da legger jeg dem i ei dessertskål i krystall, så varer de enda litt til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt Monica! :o)
   Jeg liker tilfeldigvis å strikke sokker, ellers hadde jeg ikke gjort det.
   Mye fint i boka ja, det blir nok strikking derfra etter hvert.
   Jeg har ikke klippet av blomsten ennå, men kan jo gjøre som deg og ta den når den er nesten ferdigblomstret.

   Slett
 2. Så flotte sokker, og så gleder jeg med til å se hva du strikker av det garnet. Så i alle fall ut som det var en nydelig farge på det.
  Den vasen er så flott! Heldige du!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, er i gang med lilla pulsvarmere nå. :o)

   Slett
 3. Så fine sokker - du er en reser med pinnene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, men jeg vet ikke det akkurat. Av en eller annen grunn føles det nå som om småting går så sakte, vet ikke om det er antiklimaks etter teppet eller hva...

   Slett
 4. Du, altså! Flytte lapper etter at teppet har fått kant og er vasket og blokket. Men jeg fortstår deg. Etter så mye arbeid er det ikke kjekt å irritere seg over slike småfeil. Mulig jeg hadde gjort det samme. :)

  Fine sokker igjen, og litt morsomt at du stadig produserer rester til neste par. Da er det jo bare å fortsette så lenge det er gøy.

  SvarSlett
  Svar
  1. Næsj, det var ikke vasket ennå, og alle de beige trådene var ikke festet. Men nå er det det, så nå rekker jeg ikke opp flere ganger. ;o)

   Restesokker er gøy, men nå begynner det å bli lite igjen av hver farge i Sterk...

   Slett
 5. Fine sokker, og jeg tror aldri jeg hadde klart å somle meg til å bytte plass på lapper som allerede var montert i et teppe. Respekt!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...