fredag 3. mars 2017

Restefest!For noen år siden pleide jeg å tenke at jeg hatet restegarn, men nå elsker jeg det! Det er jo så morsomt å få noe brukbart ut av sånt som dette:Jeg koste meg med å sette sammen farger, og fikk nok til tre luer ala Scrappy Ski Hat. Jeg la opp 108 masker og strikket på p 3 og 3,5. Luene veier 83, 84 og 84 g. De var først uten dusk, men siden jeg hadde litt garn igjen i passende farger, så benyttet jeg anledningen til å få brukt 32 g ekstra. :o)

Fremdeles litt igjen av brunt og turkis, det ble akkurat nok til denne luen. Her la jeg opp 110 masker. Vekt 68 g. 


Solgt


Siste prosjekt i februar ble vaffelheklede grytekluter i SvartaFåret Tilda fra fokusposen min. Jeg har 56 staver i bredden, og heklet til de var kvadratiske. Det begynte å bli lite garn men jeg tok sjansen på at det holdt til en omgang fastmasker rundt, og det gjorde det. Heldigvis var det nok garn på nøste to også, det er ikke alltid man er like heldig...
De var litt kjedelige i denne fargen, så jeg fant en rest blått av samme garn (som har ligget i 7-8-9 år etter at jeg strikket lue til sønnen) og heklet en omgang fastmasker rundt hele.Heklenål 3, vekt 102 g.


Dermed ser posestatusen slik ut, og det føles nok en gang fantastisk å ha brukt garn som har ligget lenge. :)

Det svarte nøstet med Wollmeise lace flytter midlertidig inn i skapet igjen. Det skal nok bli brukt, men ikke akkurat nå.
Det har kommet litt nytt garn i hus også. Dette er er kjøpt for gavekort jeg fikk på jobben (de andre får vin, jeg får gavekort på garn), og skal etter planen bli en genser.
Selvstripende sokkegarn er egentlig ikke min favoritt, men det var jo så billig. ;o)
Kjøpt på salg hos Projo, kr 171,- inkl frakt for disse tre.
Disse fant jeg da jeg var en kjapp tur på Stoff og Stil for å kjøpe strikk til poser. Ubehandlet ull, men utrolig mykt og deilig, så jeg måtte ta med noen nøster.
Til slutt babyull som skal brukes til teststrikking av pulsvanter for Lysstreif. Det er en liten stund siden jeg fikk oppskriften, men de ser såpass kompliserte ut at jeg må manne meg opp til å begynne...
Brukt: 1345 + 83 + 84 + 84 + 68 + 102 = 1766 g          Brukt i februar: 887 g              
Gitt bort: 24 + 260 = 284 g
Kjøpt: 50 + 350 + 300 + 150 +100 = 950
g
Fått: 0 g4 kommentarer:

 1. Luene er så flotte! Du er virkelig flink til å sette sammen farger og rester :) Halvveis i innlegge ditt, måtte jeg ta en avstikker til nettsiden til Stoff & Stil, hehe. Kos deg med garnet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, her glemte jeg visst å lese over før jeg sendte inn! Bær over med manglende bokstav og overflødig komma B-)

   Slett
 2. Du er så effektiv med de månedsprosjektene dine! Kjenner jeg har litt lyst til å kopiere, for det er alltid de samme nøstene som blir valgt vekk. Ligger de i månedens garnpose, så må de jo brukes!

  Masse fint, som alltid. Og veldig kjekt med flere som strikker av restegarn. Da kan man låne litt inspirasjon! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er litt tilfeldig at det har fulgt månedene, jeg har ikke satt noen tidsfrist, men det kunne jo være en ide. :)
   Jeg HAR lov til å legge tilbake hvis det er noe som ikke gir inspirasjon, og så heller plukke det frem senere. ;)
   Det er vel heller jeg som låner restegarnsinspirasjon fra deg, men takk skal du ha. :)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...