mandag 12. oktober 2015

Ferdig!


Ja da er jeg faktisk ferdig med alle gaver jeg har tenkt å lage i år. :o)
Ikke voldsomt mange, men men noen kjøpegaver attåt så blir det vel bra.

Kluter og grytekluter, begge deler i Tuva fra Europris. Selv om det er 50% akryl så liker jeg garnet jeg. Godt å strikke/hekle med, og det holder seg bra i vask, selv på mye høyere temperatur enn oppgitt.

Kluter strikket på p 3,5 og det er fremdeles 2 r, 1 vr. Samlet vekt 120 g.
Gryteklutene er heklet på heklenål 3. Til disse la jeg opp 52 m og de måler ca 21 x 21 cm. Vekt 120 g på disse også. Kjøpte 4 nøster til dette.

Siden jeg er ferdig med mine egne gaver så får jeg gå løs på andres. En tidligere kollega kjøpte et par tøfler og et par pulsvanter som jeg hadde lagt ut i ryddesalg på Facebook, og jammen ble hun ikke så fornøyd at hun ville bestille tøfler og vanter til halve slekta...

Ett par tøfler er ferdig strikket og mangler bare å hekles sammen i front. Nøstene med Cinnia skal omdannes til x antall Naluvanter, jeg får se hvor mange jeg orker og rekker før jul. Ikke vet jeg om hun liker fargene jeg bestilte en gang, jeg bare tok noen som jeg tenkte kan falle i smak hos de fleste. Jeg unngikk vel å merke svart, som er helt umulig å strikke med i lampelys på kveldstid.

Brukt: 3690 + 120 + 120 = 3930 g
Gitt bort/kastet: 
3781 g
Kjøpt: 3400 + 200 + 300 = 3900 g
Fått: 7544 g5 kommentarer:

 1. Mange fine kluter! Har du vasket Tuva ved 60 grader?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Jeg har vasket Tuva på både 60 og 90 grader. :o)

   Slett
  2. Takk for info! Hadde ikke trodd at det gikk så bra... Men da vet jeg det! Sikkert kjekt garn til kjøkkenkluter!
   Og så til det heklede mysteriet mitt: Det blir et teppe. Men akkurat nå er det lagt litt på is, det må vente til senere ;)

   Slett
 2. Godt å være ferdig! Og lykke til med pulsvarmer- og tøffe-produksjonen! :)

  SvarSlett
 3. Så flotte kluter og grytelapper du har strikket og heklet Felisi!!! <3 <3 <3 Kan jeg få låne det bildet med de marineblå gryteklutene og de andre klutene ved siden av? Jeg liker fargevalget ditt så godt, og bildet blir kun her hos meg på min mobil, det vil ikke bli delt rundtforbi med andre!!! Og hadde jeg gjort det hadde jeg i så fall kreditert deg for lån av bildet!!! 😃💗

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...