tirsdag 20. oktober 2015

Første ladning


Tre par tøfler og to par vanter er ferdig, og det har gått raskere enn jeg hadde trodd på forhånd. Bare noen vantepar igjen nå før jeg nok en gang må begynne å fundere på hva jeg skal strikke neste gang. :o)
De grå tøflene er strikket i to tråder Fabel, de lilla i en tråd Fabel og en tråd Mayflower strømpegarn. Alle parene er strikket på p 3,5 og veier 78 g. Jeg måtte kjøpe 4 nøster grå Fabel...
Vantene er strikket i Cinnia merinogarn fra 123knit på p 3. Vekt 40 g.

----

Mandag i forrige uke annonserte Havaristen at de hadde fått inn 15.000 nøster støvskadet garn som de solgte for 15 kroner stykket. Jeg fikk tips om det på formiddagen, dro så snart jeg var ferdig på jobb og regnet med at det ville være masse igjen. Den vanlige Havaristen-kunden er neppe særlig interessert i garn tenkte jeg. Men der tok jeg feil, det var ikke mer enn kanskje et par hundre nøster igjen, hvorav halvparten uten magebånd...

Jeg gidder ikke kjøpe garn jeg ikke vet hva er, så jeg nøyde meg med disse.Brukt: 3930 + 78 + 78 + 78 + 40 + 40 = 4244 g
Gitt bort/kastet: 
3781 g
Kjøpt: 3900 + 300 + 200 = 4400 g
Fått: 7544 g

----
 
Kvikk Lunsj med mugg, æsj og fysj! Jeg har kjøpt sjokolade på tilbud som har vært mye nærmere (eller til og med over) utløpsdatoen som det ikke har vært noe galt med, så her var det på sin plass å la Freia få beskjed.
 
 
Respons på klagen kom allerede dagen etter, og tre uker etter det igjen kom det pakke i posten.Vi fikk tilbake Kvikk Lunsjen gitt, med litt småtteri i tillegg. Det lønner seg visst å klage. ;o)
8 kommentarer:

 1. De tøffel sokkene bruker jeg å strikke/bruke også. Er så deilige atte. Liker også garn med magebånd, rart hvor skeptisk man blir når det mangler.

  Det lønner seg absolutt å klage på varer som det er feil med. Har gjort det flere ganger og gjør det nok igjen om det behøves. Man Må det ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de tøflene er skikkelig gode å ha på, og enkle å strikke også.
   Skal jeg kjøpe garn uten magebånd skal det ihvertfall koste mindre enn 15 kroner nøstet, og jeg må ha en viss formening om hva det er. *kresen*
   Det lønner seg å klage ja, jeg er nok ikke alltid så flink til å ta bryet men det bør man gidde...

   Slett
 2. Flott produksjon av tøfler og pulsvarmere. Tror jeg skal strikke noen tøfler også, greit med avveksling fra raggsokkene.

  Kvikk Lunsj med mugg er æsj! Men du fikk jo et flott plaster på såret. Noen produsenter er kjappe til å ordne opp når man klager, andre gidder ikke svare engang. Liten tvil om hva som er mest lønnsomt. Nå fikk de en blid kunde, og gratis reklame. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Disse tøflene er virkelig raske og enkle, så denne oppskriften anbefales!

   Jeg vet andre som har klaget til Freia og har hørt at de ordner det på en skikkelig måte, derfor tok jeg meg bryet. ;o)
   Har også sendt en forespørsel til Maarud, men etter flere uker har de ennå ikke svart...

   Slett
 3. Så fine tøflene er! Stilig med den kontrastfargede kanten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Veldig gode å ha på seg er de også. :o)

   Slett
 4. Fin blogg du har ! Her var det kjekt å være !
  Bestilte strikketøypose hos deg i kveld. ;)

  Fikk lyst til å strikke slike tøfler !

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du liker deg her. :o)
   Strikketøyposen er på vei i posten!
   Tøflene anbefales. :o)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...