onsdag 4. november 2015

Tøfler og restleveranseSiden jeg var så godt i gang med tøfler så måtte det bli et par til meg selv også, jeg ble så fornøyd med denne fargekombinasjonen. :o)
Strikket med en tråd Fabel og en tråd Mayflower strømpegarn, og heklet sammen med Arwetta. Pinne og heklenål 3,5 og de veier 76 g.

Så var det resten av Naluvantene, fire par på rappen. Strikket i Cinnia merino på p 3, og parene veier 40 g hver. Nesten rart at de veier det samme, for fargene var ganske forskjellige å strikke med.

Bølgemønsteret kommer ikke så godt frem når vantene ligger flatt, men de er veldig fine på hånden. Jeg har strikket minste størrelse med noen endringer og synes mine er enda finere enn originalen. :o)

Da gjenstår det bare å se hvor mange par hun som bestilte dem vil ha. Det var snakk om 3-5 par til julegaver, men nå har jeg strikket seks par så hun har noen å velge mellom. En kollega har allerede meldt sin interesse i tilfelle det skulle bli noen til overs, så det spørs om det blir noen til meg som jeg hadde håpet...

----

Ikke før hadde jeg brukt opp forrige garnleveranse så kom det ny pakke i posten... Disse kjøpte jeg på en Facebookgruppe for den nette sum av kr 100,- for 9 nøster. Pluss porto da.
Det er en viss fare for at jeg kommer til å bli lei av å strikke sokker i denne fargen men skitt au, det var jo så billig. ;o)

Brukt: 4244 + 76 + 40 + 40 + 40 + 40 = 4480 g
Gitt bort/kastet: 
3781 + 1380 = 5161 g
Kjøpt: 4400 + 450 = 4850
g
Fått: 7544 g


4 kommentarer:

 1. Fine farger på både tøfler og pulsvarmere. :)

  Spennende å se om alle forsvinner, da.

  Det sokkegarnet må jo være perfekt bunnfarge til restegarnsstriper, og da blir ikke parene like heller. Bra fangst!

  SvarSlett
 2. Fine tøfler, som ser ut til å sitte veldig godt på foten! Litt av en produksjon av pulsvarmere! Fine på hver sin måte i de ulike fargene :)

  SvarSlett
 3. Hei Felisi
  Takk for kommentaren i bloggen min.
  Herlighet, så fine tøfler og pulser du har strikket. Nettop slike jeg liker, enkle men fine.
  Er jo inne i det stimet nå, så kanskje jeg prøver meg på disse, jeg også.
  Ferdig med julegavene!!!????
  Jeg har ikke tenkt på julegaver i år..........tror ikke noe blir strikket. For det jeg strikker på nå, er kosestrikk, for å holde hodet på plass.
  Vi sees.

  SvarSlett
 4. Så fine tøfler og vanter! Jeg har også strikket vantene i Sandes merino stålgrå farge. Lignet veldig på dine:) jeg er kjempefornøyd med dem, de sitter godt på og var kjappe og greie å strikke. Trivelig blogg du har:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...