onsdag 11. november 2015

Øverst og nederst


Noen ganger har jeg null peiling på hva jeg skal strikke når jeg er ferdig med det jeg holder på med, men denne gang har jeg hatt planen klar i ukevis. Nøstet som var igjen etter Eyeblink skulle bli en lue. Ala mimouna så klart.

Strikket i Tulliball Ull & Tøys i fargen Zalo, fargen er nok mest riktig på bildet over. 144 masker på p 2,5 og 3, vekt 48 g.


Fellingen ble litt improvisert fordi jeg ville bruke opp så mye som mulig av garnet. Det minket veldig fort på slutten, så det måtte bli litt snurp i toppen. Jeg gadd ikke rekke opp nemlig. Dermed endte jeg med å sitte igjen med en rest på et par meter, men det får jeg si meg fornøyd med. 


Luen gjør seg bra som et sett sammen med pulsvarmerne Passiflora. Jeg vurderte å ha et rillestrikket felt på luen, men droppet det fordi det uansett ikke ville sett likt ut. Det får holde at det er samme farge.
Neste prosjekt ble tydeligvis kamuflasjesokker. Sånn i tilfelle jeg skal komme til å trenge å være usynlig når jeg står på trappa...
Strikket i Sterk på p 3. 52 masker og 58 g. Kjapt strikket og deilige å ha på seg. 

En lue til, her har jeg brukt restene etter seks par med Naluvanter. Jeg så at den kom til å bli for kort med restene jeg hadde, så jeg spedde på med litt Lanett til den øverste lysegrå stripen.

Brukt: 4480 + 48 + 58 + 60 = 4646 g
Gitt bort/kastet: 
5161 + 426 = 5587 g
Kjøpt: 4850
g
Fått: 7544 + 1100 = 8644 g

7 kommentarer:

 1. Så tøff farge på lua og pulsvarmerne! Det siste bildet har visst forsvunnet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Hmm, forsvunnet? Jeg ser bildet med den stripete lua, gjør ikke du...?

   Slett
  2. Nei, kan ikke se det. Det står "This photo is no longer available" ...

   Slett
  3. Jeg så at det var borte da jeg sjekket fra telefonen, men da jeg gikk inn for å redigere innlegget lå bildet pent på plass... Nå har jeg fjernet det og lagt det inn på nytt, og bildet synes for meg ihvertfall...

   Slett
  4. Ja, nå synes det :) Fin stripelue!

   Slett
 2. Her var det mye fint, og så gøy med lue a la meg, da. *fnis* Jeg ventet nesten på noe stripete i restene etter pulsvarmerne, og jammen kom det! Da kan kanskje en heldig mottaker få matchende hender og lue? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lueoppskriften er veldig grei å ha, selv om det blir noen endringer underveis. ;o)
   Jo, jeg kunne jo spørre om hun som skal ha pulsvantene vil ha en lue også, det hadde jeg ikke tenkt på...

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...