onsdag 6. juli 2016

Pinner av sirupGenseren min vokser, men jeg synes det går veldig sakte... Jeg er jo mest vant til å lage tilbehør som går forholdsvis kjapt, og jeg liker å bli ferdig med ting og begynne på noe nytt.

En av grunnene til at det er dårlig fremgang på denne er jo at jeg har måttet rekke opp noen ganger, men nå går det heldigvis riktig vei. Begge ermene er strikket, og jeg har kommet godt i gang med bolen. Den skal være 38 cm, som det står i oppskriften, men ermene vil jeg ha trekvartlange.
Ermehullsdybden er oppgitt til 17 cm i denne størrelsen, men det blir litt knapt. Jeg tenker 20 blir mer passe, så jeg må trikse litt med raglanfellingen. Og jeg som trodde jeg skulle kunne følge oppskriften på denne uten å endre på noe...

For litt siden deltok jeg i en giveaway på bloggen til AnnetteK, og utrolig nok så vant jeg trekningen! :o) Hun ga bort denne boken som bare sto og samlet støv hos henne. Mange rare luer, men også mange fine som jeg godt kan tenke meg å lage. Et bepelset målebånd fulgte også med, og det er tatt i bruk allerede.
Tusen takk for pakken, Annette! :o)
Tannlegen min deler ikke ut premie lenger (dårlig gjort, jeg som var så flink), så jeg måtte ta saken i egne hender og belønne meg selv med noen nøster Sterk etter forrige utskifting av gammel fylling. Bare rett og rimelig spør du meg.

Jeg har omsider kommet meg på Instagram (felisihanne), og har allerede lært meg et triks. Vil du at mange skal like bildet ditt så sleng på en rose. ;o)
Nest etter hekleteppet mitt er dette bildet jeg har fått flest liker på. 

Brukt: 6150 g          Brukt/ferdigstit i juni: 188 g               
Gitt bort: 1958 g
Kjøpt: 4550 + 200 = 4750 
g
Fått: 648 g6 kommentarer:

 1. Morsom bok, er litt usikker på hvor mange som hadde passet mitt hode :-) Eller retter sagt hadde turt å gå med. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du som lager så mange artige luer, du hadde vel våget de fleste her. ;)

   Slett
 2. Det tar litt tid å strikke med såpass tynt garn som du gjør, kjenner meg igjen... Har selv akkurat strikket en genser i tynn alpakka, og det krevde en del tålmodighet! Men nå er jeg ferdig. Lykke til med prosjektet ditt, det blir sikkert fint til slutt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tynt garn og hullmønster tok sin tid ja. Ikke mer enn tre uker da, men det føltes lenger. ;o)

   Slett
 3. Så flott den kommer til å bli. Elsker fargen :)

  Så bra du likte boka, håper den blir brukt hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Mye fint i boka, så jeg må huske å sjekke den før jeg begynner å lete på Ravelry når jeg skal strikke luer. :o)

   Slett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...