onsdag 7. januar 2015

Januarstart


Jeg avsluttet fjoråret med sokker, og starter 2015 med sokker. ;o)

Lageret inneholdt et enslig nøste lilla Move som jeg gjerne ville få brukt, og siden jeg allerede var godt i gang med sokker i dobbel tråd så gravde jeg frem et nøste som kunne brukes sammen med det lilla.  Kombinasjonen fungerte bra, og jeg håper du legger merke til at sokkene ikke er like! ;o)
De lå an til å bli nesten-like, så jeg tok av et par meter av det spraglete før jeg begynte på sokk to. Enten helt like eller helt forskjellige.Til disse la jeg opp 44 masker og strikket forholdsvis stramt på pinne 3, jeg tør å lage sokkene litt smalere når jeg vet at jeg skal ha dem selv. Jeg bruker alltid ullsokker rett på foten, men jeg vet jo ikke om andre gjør det.

Sokkene fikk kort skaft fordi de skal brukes inne, og til innebruk synes jeg det er best med korte sokker.Brukt: 80 g
Gitt bort/kastet: 0 g
Kjøpt: 0 g
Fått: 0 g

----

Hva nå, skulle jeg gå løs på enda et par sokker siden jeg var så godt i gang? Jeg har lyst til å kombinere fargene nedenfor, tror det kan bli fint. Begge har ligget en stund så jeg vil gjerne få brukt dem.Men så er det bare det at jeg har kommet til å melde meg på noen alonger på Uformelt... Og hvis jeg skal rekke å strikke både votter, sokker og pulsvarmere i løpet av måneden, så er det kanskje best å komme igang med alongoppskriftene.

Av tre oppskrifter på pulsvarmere så valgte jeg Nalu. Jeg har strikket dem før, men likte ikke de andre alternativene så godt, så det får heller bli en reprise.

Jeg måtte lete litt etter garn som kunne egne seg, og endte opp med disse. Selv om Baby Silk-nøstene har veldig fine farger, så ble de raskt forkastet til fordel for Cinnia. Jeg liker mye bedre å strikke med merino enn alpakka/silke, særlig på små ting som helst skal strikkes litt stramt.Den ene er ferdig, med noen endringer. Den andre var også nesten ferdig, men jeg hadde bommet på vrangborden når jeg begynte på bølgemønsteret, så da var det bare å rekke opp igjen...

 

2 kommentarer:

  1. Herlige farger på alle bildene her! :)

    SvarSlett
  2. Kjempefine sokker og pulsvarmere!
    Det Fabelgarnet i rødt, rosa og oransje er sååå lekkert!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...