tirsdag 9. desember 2014

Felisi flytter inn!


Ja, så har jeg flyttet igjen da, det ble litt annerledes hos Woolspire enn jeg hadde tenkt meg... Det fungerte bra først, jeg laget bloggen, flyttet innlegg, redigerte og fikk den omtrent som jeg ville. Men så skulle hele Woolspire legges om, alle bloggene ble flyttet og fikk et standarisert utseende som det ikke var mulig å endre på. I tillegg er det kun mulig for medlemmer å kommentere, så dersom man ikke har blogg der så må man likevel registrere seg dersom man vil legge igjen noen ord. De sier det er midlertidig for å unngå spam, men istedet for å vente så valgte jeg heller å flytte.

Dette er første gang jeg prøver Blogspot, men det ser greit ut foreløpig. Jeg har flyttet over alle innlegg fra 2014, og jobber videre med designet. Det er bare å si fra hvis du synes det er noe som mangler!

Eldre innlegg finner du i min gamle blogg.

5 kommentarer:

 1. Der var du ja :) Og med den fine headeren din - jeg synes det er mye hyggeligere med personlige blogger! Velkommen til Blogspot forresten, jeg synes stort sett den er enkel og grei å ha med å gjøre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk! Jeg tror jeg kommer til å trives her, fint å kunne gjøre som man vil. ;)

   Slett
 2. Mykje kjekkare med personlege bloggar. Woolspire såg ut til å ha noko veldig bra på gong, men er glad eg ikkje oppdaterar bloggen min så ofte at eg seriøst vurderte Woolspire.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syntes det var bra først, men etter omleggingen så ble det litt annerledes... ;)

   Slett
 3. *sender deg en virtuell kaffe kopp / te kopp*
  Kos deg med den mens du koser deg med nye blogg.
  Ha en strålandes kveld.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord, jeg setter stor pris på alle kommentarer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...